söndag, augusti 31

Deckare som utspelar sig i Fjällbacka
Insåg just att det finns en deckare som utspelar sig i Fjällis. Den gavs ut i april i år, heter Isprinsessan och är skriven av Camilla Läckberg. Måste man ju läsa!!! (Inser också när jag är inne på Fjällbackas hemsida att årets VM i makrillmete var igår. Kanske ingen större förlust att man missade det. Och... förra gången Ulf Lundell spelade i Fjällbacka så var jag där.)

Söndag
Idag tycker jag att min blirg ser rätt cool ut. Stefan N recenserar numera film på Vujer.com också. Jag har hittat en lägenhet som jag kanske vill ha. Visning nästa vecka... Imorgon börjar Fame Factory. Jag vet vilka som kommer med till Skara. Roligast är nästan att läsa vad alla knasiga människor (ibland tex jag) skriver i AlltOmTVs forum. Har börjat förbereda en Issambre-förklaring. Den kan bli låång. Ser fram emot morgondagens TIUS-måndag hos Rothen. Planerar en bloginläggsserie om tv-program som betytt pinsamt mycket för mig i mitt liv. Finns en hel del sådana. Ska se klart Tjuven i Bagdad nu. Glöm inte andra avsnittet av Degrassi imorgon. Osv.

onsdag, augusti 27

Tartt
Jag är så jävla dum i huvudet. Jag ska inte gå och kolla in Donna Tartt på K-huset i kväll. Ganska mycket utan anledning blev det så. I stället ska jag planera Projekt Kameleontkyss II (2003):Cabaret och äta kantarellsoppa med SN. Det blir väl också trevligt men jag tror att det är en stor miss att inte vara på K-huset ikväll dåra.

söndag, augusti 24

DEGRASSI!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon, måndag, klockan 19:00 måste man kolla på SVT1. Det måste man!! Då börjar Degrassi; the next generation. Handlar mest om Spikes dotter Emma och hennes kompisar men även Spike, Snake, Joey, Caitlin och Lucy lär vara med. Fantastiskt!!! Degrassi-serierna måste vara de kanske bästa barn- coh ungdomsprogrammen som funnits. Vi på vår gata (hette den väl på svenska) var kanske bäst men Degrassi Junior High och Degrassi High var också super-duper. Degrassi-länkar: desgrassi.tv, Degrassi Online, Degrassi Update, AJ's Degrassi universe.

Wake up in the mornin'
Feelin' shy and lonely
Gee, I gotta go to school
I don't think I can make it
Don't think I can take it
A'wonderin' what I'm gonna do
But when I look around, I see
That someone is smiling right at me
Wait! That someone's talkin' to me
Hey! I've got a new friend

Everybody can succeed
All you need is to believe
And be honest with yourself
Forget your fears and doubts
Come on! Give us a try
At Degrassi Junior High!

Jag kommer antagligen bli sååååååååå besviken.

Kill that bitch!
Känner du dig lite aggro? På WhoWouldYouKill.com kan man döda karaktärer i tv-serier. Kulkulkul. Har suttit och dödat en massa jobbon. Vill uppmana alla att döda Felicity. Hon är den mest menlösa och irriterande människa som varit huvudperson i en serie. Trist att Picket Fences inte finns med. Hade gärna dödat den jä-la mamman. WhoWouldYouKill är kul! Det finns massa bra tv-länkar där också.

torsdag, augusti 21

Hämnd
Reklamkampanjen för Hämnd (ännu inte på GBs hemsida?) är igång. Bra sätt att smyghämnas är att deleta telefonnummer i mobilen, dumpa nån från sin icq-contactslista, radera mejladresser... Fler förslag?

The Thrills
Tycker sämre och sämre om den där djävla Big Sur-låten. Blir arg och vill slå människor när jag hör den!

söndag, augusti 17

Ella
Min sånglärare har ordinerat mig att lyssna på Ella Fitzgerald en timme om dagen. Var ganska säker på att jag i alla fall hade en skiva men det har visat sig omöjligt att hitta någon i den stora oreda som är min skivsamling. Är väl bara att tjacka nytt. Sångis var fresten på ovanligt gott humör i fredags och det goda humöret verkade ha med det dära strömavbrottet att göra.

Jicketiajaj
Den här blobben ser förjevvlig ut. Kommer inte orka fixa någe me ren dock.

FF forever
Ikväll ska jag kolla in slutcastingen inför den nya omgången av Fame Factory. Det ska bli härligt!?kansketrorjag eller läskigt. Har en känsla av att någon som inte har tv3 och som inte själv vill se programmet kommer att få mig FF-beroende även i höst. Elin ska förresten ha ett antal telefonkonferenser med Bert under hösten. Jag tycker det låter cool. Elin är nog mer tveksam.

torsdag, augusti 14

Att se
Journal of Vision, 1534-7362, har en rätt kul innehållsförteckning, eller hur? Gratistidskrift.

Viktigt
Som sagt, källan till all viktig information är Aftonbladet Nöje. Idag kan man läsa att Robinson-Anna och Robinson-Patric är ihop. Kul för dem?

torsdag, augusti 7

Film på tv
Före detta fruars klubb är en rätt dålig film.

Subörb
Ska gå på Cirkus Cirkörs festival Subörb i morgon. Förväntar mig många olika hårfärger å sånt. Tänker sikta in mig på öltälten, nycirkus är igentligen inte min grej.

Reklamdags
David ska ut och spela nu igen. 2003-08-10 Sthlm, Kristinehovsmalgård, med Frasse Haraldssen, Johannes Nordström och Svensk pop, 2003-08-09 Märsta, Märsta Visfestival, med Grupptryck och 2003-08-08 Västerås, Djäkneberget, med Frans Haraldsen och Christoffer Svensson.

tisdag, augusti 5

Kommentera!!
Ok, det var tydligen inte så svårt att fixa kommentarfunktion till typ Blogger, inte om man är Erik Stattin i alla fall. Jag använder Haloscan dåra. Får se om det funkar. tackerikeriktack.

måndag, augusti 4

Kommando Karusell
Var under eken tidigare ikväll och kollade in Ika. Man behöver inte se den föreställningen. Som Eva uttryckte det: "Det hade nog varit bättre om de hade repat lite mer."

Men Gosa in den stajlen tänker jag inte missa!!

Smyg-hetero
Förra helgen var jag på Zita på filmfestivalen Kombat som bl a Jocke anordnat. Stranger Inside var rätt bra. Åsså tycker jag inte att man ska missa Du ska nog se att det går över, väldigt söt och intressant film. Å jag håller med den här recensionen. Det hade nästan räckt med bara My.

I torsdags hade jag och ett antal vänner schlagerpicknick i Tanto. Sandra Kim var där å sjöng schämöschämölavi. Fantastiskt, men arrangörerna lät inte henne avsluta tyvärr utan lät både Charlotte Nilsson och Bröderna Herrey komma efter. Why? I don't know. Som om de kunde toppa Kimmen, va? I övrigt var det dödsvarmt, jag var lite deppig å Stefan hade en härlig tonårsfylla. "Jag sladdrar inte ens" sa han när Jocke försökte påstå att han var full. Åsså hade han sovit ute på innergården i nån buske.

I lördags gick jag parad. Det var roligt och lite konstigt. Började fundera ungefär typ lite i samma banor som Linda. Knasigast var de som stod och glodde med lite avsmak. Roligt var att gå av och kolla då och då på ekipagen. Vilka som var mest dumma i huvudet är nog lätt att lista ut. Mest hyllade var förstås Stolta föräldrar. Också roligt var att bli tvungen att smådansa fram efter någon av bilarna med musik. Varmast var solen. Den var väldigt varm.