tisdag, maj 20

LA
Sitter pa (Jajaja, jag orkar inte fixa till a,a,o.) Santa Monica Public Library. Har inne luktar det precis som pa vilket svenskt stadsbibliotek som helst. Kom till LA igar kvall efter nagra dagars hard core sightseeing i New York. NY var kallt. LA ar skitvarmt.

Mia som jag halsar pa bor rakt in i landet fran Santa Monica beach, mellan beachen och West Hollywood, ungefar i hojd med UCLA. Det ar typ varldens sakraste omrade. Har bor bara studenter (och forskningsassistenter da ra) och, precis i narheten, superrikingar.

Har strosat lite idag har i Santa Monica. Funderar over hur manga hemlosa det kan finnas pa ett och samma stalle jenkligen.

Sag Two Weeks Notice pa flyget mellan NY och LA. Den var inte sa pjakig. Gillar liksom den typen av karlekshistorier (dar den kvinnliga huvudpersonen ar en feg arbetsnarkoman).

Mia bor i LA. Mia har ingen bil. For nagra ar sedan lanade Mia massa pengar av sin pappa for att kopa en bil. Mia hatade att ha bil. Det var sa mycket att fixa med olja och sant och grejer. Mia tankte stalla undan bilen ett tag, inte anvanda den och inte betala skatt for de. Da blev Mias bil stulen. Darfor har Mia ingen bil men hon ar skyldig sin pappa massa pengar. Jag aker buss.

Inga kommentarer: