tisdag, januari 27

Nomineringarna

Här hittar ni Oscarsnomineringarna. Ondskan var tydligen tillräckligt mainstream och svulstig för att nomineras.

måndag, januari 26

Hon sa faktiskt inte så

Mirre sa inte att hon var less på Jenny. Det hittade Emma och Mariana på säger Mariana. Dessutom var Emma och Marianas utflykt en fuskresa för att äta fuskmat. Jag vill att Mirre inte ska vara utröstad och att Pål inte ska vara i gränslandet. Å så vill jag säga att Daniel är dum. Daniel är dum.

YEZZ, THE GULDBAGGE IS MINE!!!

(eller alltså den är ju Cecilias men lite grann kan man nog säga att den är Jockes och det som är Jockes är väl ändå Stefans och det som är Stefans är iofs inte mitt men såpass nära kommer jag i alla fall.)

torsdag, januari 22

Vår PR-byrå uppdatering

ElinåKarins PR-byrå makes it på Resumés förstasida. Åck i Dagens Media.

onsdag, januari 21

Nya skådessspellare

Länge sedan jag var inne på Teaterhögskolans sida. Lyckades kolla nu när de precis är klara med antagningarna för 2004. Som vanlig några man känner igen och några man inte. Kul att de har hottat upp sidan lite. Den var verkligen dötrist förut.

I Malmö är de inte klara med antagningarna förrän i maj men man kan ju alltid titta runt lite på deras sida å kanske kolla in Cameron som jag spöade i teatersport för ett par år sedan (enda teatersportstävlingen jag klarade mig rätt bra).

Götets skola har jag alltid tyckt verkar lite trist. Vet inte varför. Nåväl, de är klara med sina antagningar i april så man kan väl kolla in här då.

I t-högskolan i Luleå börjar det nya studenter bara vart annat år. Inte i år. I den här skolan är de förhållandevis gamla tror jag. Om de är längre eller kortare än andra teaterstudenter vet jag inte. (Knasinfo på porträttsidorna. "Linda Wincent, Född 1975, Längd 167 cm" öhhh?)

tisdag, januari 20

Men hallå...

...är inte de dära dokusåporna tävlingar som man ställer upp i för att man vill och för att man kan vinna typ en miljon eller något sånt? Ska de som är med och tävlar i Bingolotto också ha lön då ra eller? Aftonbladet är ute och cyklar.

söndag, januari 18

Mitt liv som fotograf

Leker ibland fotograf. Fotade för ett tag sedan Karin och Elin till deras PR-byrås hemsida. Bilden skulle vara skrattig och typ i rörlese om ni undrar. Sidan är under uppbyggnad och ska heta www.vårprbyrå.se sen.

onsdag, januari 14

rattfylla vs dödsstörtning

Ungefär samtidigt som Aftonbladet la ut det här om att Diana Ross erkände att hon kört rattfull så dödsstörtar Arne Naess under en bergsklättring. Expressen rapporterar. Märkligt.

söndag, januari 11

Lite sen uppdatering

Hmm, de är alltså inte ihop då ra eller? I alla fall är Vincent lite som en dokusåpa i sig själv, komplett med obehagskänslan man får och allt.

fredag, januari 9

Viktigaste frågan på länge

När Mariah hade ett sammanbrott för ett tag sedan var det då efter separationen med denna ex-pojkvänsomnuärpojkvänigen? Det är frågan.

onsdag, januari 7