onsdag, april 20

hey hey maria

hey, idag har nya mariaskivan dykt upp i nätbutikerna. har den kommit ut i de alldeles vanliga affärerna också? jag beställer genast! passar på att tjacka håkan, som jag pinsamt nog inte skaffat än, också och heatherskivan, den där senaste skilsmässoskivan. är det någon mer skiva jag absolut behöver just nu? inte kan det väl ha varit marias liveskiva från hamburg som jag funtade på, eller hur? den var väl inge vidare va? visst var det så karin p? (läser du här?)

håkan steen på aftonbladet har redan lyckats få ut en recension av peddlin' dreams så klart. när det gäller mmckee kan man lita på håkan, that's for sure. undrar om han var på den där lilla spelningen på Studion 1996 där det typ bara var jag och karin p (fast vi kände förstås inte varandra då) och recensenter och Luuk. HSs recension kan man läsa hära:
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,633509,00.html

i ST (Sundsvalls tidning) finns en alldeles njew intervju med mm från den 13:e april. i juni kommer hon och spelar i sweden. Yes! hey alla ni som inte sett MM live. gör det bara. Här är artikeln i ST:
http://www.stonline.se/noje/index.php?action=visa_artikel&id=461271

a, å här är står det lite mer om nya skivan:
http://www.nydailynews.com/entertainment/music/story/298068p-255223c.html

Inga kommentarer: