fredag, september 23

Namn: Spielrein Sabina
Jag var på teater tidigare ikväll för första gången på jag vet inte hur länge. Såg Namn: Spielrein Sabina på Stadsteaterns lilla scen. Det var välkomponerat. Scenografin var snygg och skådespeleriet bijeng. Gunilla Röör är en av de bästa scenskådisarna i sweden tycker jag.

8 kommentarer:

dinajel sa...

jag var också och såg den! samtidigt som dej! jag tyckte också att den var riktigt bra. jag hade inga förväntningar alls ju. då är det trevligt när oförväntningarna inte infrias.

gunilla röör var jättebra.

men bäst var hon som satt bredvid mej till vänster. jag tycker vi fick riktigt bra kontakt. inte ofta man får kontakt med folk på teater sådär. hon ville ses igen rätt snart, och jag tyckte det lät som en bra idé. hon hade förresten en snygg ipod och en snygg cykel och en snygg kappa.

dinajel sa...

hallå. jag kan inte kommentera på flickr om jag inte blir medlem, så jag skickar länken här istället:

(om kaffe alltså)

http://www.toothpastefordinner.com/062705/where-is.gif

Karin sa...

Kaffekaffekaffekaffe.

Jag har köpit än ny kappa idagg. Ba så ru vet.

Karin sa...

Toothpaste for dinner är jättekul ju. E re som en ny varje dag eller?

dinajel sa...

ja, det är en ny varje dag. alla är lika kul. det är helt klart min favoritserie. han gör musik också. och t-tröjor (jag har några). och så har jag köpt hans bok. man kan säga att jag är lite av ett fan.

Anonym sa...

Är inte den här nästan bäst?
http://www.toothpastefordinner.com/actual-moviequote.jpg
/Karin P

dinajel sa...

jo, det där är nästan den roligaste. den finns ju som t-shirt. själv har jag en t-shirt som det står "my other t-shirt has a joke on it" på. den är ganska kul.

Anonym sa...

Jag håller med. Om jag köper en t-shirt får det bli den. Det är även flott att det finns tygkassar, det passar min yrkesroll.
/Karin P