söndag, oktober 2

LesIssambres uppdaterad
lesissambres.tk är uppdaterad bl a med speldatum.
(Ser lite klurig ut i Mozilla...)

11 kommentarer:

Karins bror sa...

Jag kan inte programera tillräckligt bra så att det funkar i alla läsare och så.

Karin sa...

Duv, det är ju säkert bara nån liten grej som sitter lite fel någonstans. Typ.

dinajel sa...

jag tror också det bara är nån lite grej nånstans som typ sitter lite fel. kanske lite snett. kan du inte kolla efter nån liten grej och se om den sitter fel, karins-bror?

Karins bror sa...

Jag kollade alla små grejer med klamrar runt på en sida och ändrade dom och testade, men det funkar inte bättre för det. Dom delar som är helt döda är alla frontpage-textrutor så det är misstänkt.. sen så är dom osynliga knapparna uppenbarligen inte osynliga i mozilla. Varför använder folk webbläsare som inte funkar förresten?

Karins bror sa...

Och nu kom kommentaren i det lilla fönstret men inte i det stora! beror det också på mozilla?

dinajel sa...

det är ju inte mozilla som inte funkar. det är explorer som inte funkar. dom tillåter allt möjligt skit och hittar på egna standarder. heja firefox.

Karins bror sa...

Jo fast om man öppnar sidan i mozilla ser det konstigt ut och man kan inte trycka på alla knappar och ingen text syns, men om man öppnar i explorer ser det inte konstigt ut och man kan trycka på knapparna och läsa all text...

Karin sa...

Anar jag att det finns någon kool term man kan använda istället för att säga grej, Djanjel? Typ som att Pelle började påstå att det inte hette en minsta del utan att det hette en takt när vi repade alldelleles nyss.

Stefo, jag tror att jag såg något som kanske är fel...

dinajel sa...

kejrin: hälsa pelle att "en minsta del" är en coolare term. precis som att "grej" är coolare än tex. "tag". Jag brukar använda "grej" eller "fjupp" här på jobbet istället för exempelvis "likvidavvecklingskonto", och det går alldeles utmärkt. Det är coolare också.

Karinsbror: bra jobbat.

Karins bror sa...

likvidavvecklingskonto är verkligen inte något särskilt snyggt ord.

dinajel sa...

nej, och inte lividnoteringskonto heller. det är ju därför jag säger "fjupp" istället ju...