söndag, november 13

A week in review
Jag började veckan i Borås där vissa lärare tydligen helt verkar ha missat det där med att man behöver en liten rast under ett tvåtimmarspass för att kunna hålla koncentrationen uppe. I Borås fanns det ingen möjlighet att kolla på tv3 och därför hade jag ingen möjlighet se när Suzi (eller vad hon nu heter) battlade ut en skadad Margareta istället för tråkågråt-Michelle i Floor Filler. Ingen idé att fortsätta se det alltså. Inte heller hade jag möjlighet att se ER men det spelade jag förstås in så jag missade inte en enda sekund av hur Abby inte kunde hantera att Jake (visst heter han det?) ville stanna kvar i Chicago för hennes skull. Ser fram emot avsnittet imorgon men det kommer säkert bara att handla om Carter.
I onsdags spelade Les Issambres utan Janne på kafé String inför Two Times The Trauma och deras kompisar. Det gick helt ok om ni undrar. Det enda bildbeviset därifrån har tagits med Pelles vattentäta kamera, inte digital. Vet inte när de kommer att framkallas.
Imorse vaknade jag av att det luktade brandrök och att brandkåren stod utanför och sprutade vatten mot vårt hus. Innan jag vaknade riktigt så mycket att jag helt hade grepp om läget, det brann i vår soptunna, så fick jag tillfälle att aktualisera något som skulle kunna vara en viktig fråga; om det börjar brinna i mitt hus är det då smartast att ta sig ut via trappuppgången eller ska jag hoppa från balkongen?

5 kommentarer:

dinajel sa...

brandkåren kanske säger till vad du ska göra? annars skulle jag fråga dom först. sen skulle jag kolla trapphuset. sen skulle jag hoppa. du bor ju inte så vansinnigt högt och så kanske du kan pricka rabatten (även om den är lite smal).

en viktigare fråga är väl: vad ska du rädda ur din brinnande lägenhet?

själv hittade jag inte nån brandbil utanför min port. däremot stod roomservice-bilen där. konstigt.

Karin sa...

Mm, men man kanske ska satsa på balkonghopp direkt. Man vill ju inte riskera att mötas av stora eldsflammor när man kollar trapphuset.

Är det något som ser annorlunda ut i din lägenhet? Har du fått en stor fondvägg med fiskar el dyl?

dinajel sa...

ja, exakt. hur visste du det? jag har nu ett 1,5 meter långt akvarium utmed ena väggen. vill du se?

och jag tänkte också på det där med eldsflammor i trapphuset, men ditt trapphus är ju gjort av sten. det är nog bara i amrikanska filmer som heter "eldstorm" och liknande som det händer sånt i.

Karin sa...

Jag tror att det är det som brukar hända när Roomservice-bilen har stått utanför ens port. Klart jag vill se, när jag inte är på någon av de där #filmerna.

dinajel sa...

du får säga till när du inte är på nån av #filmerna dåra.