torsdag, december 15

Lördagstips
Alla som inte ska gå på 30-års- och/eller 35-års+utflyttnings+hejdåvilämnarlandet-fester på lördag kan få gå på Ljusfest med flygeltema på Fylkingen. Moljebka Pvlse uppträder.
EDIT: I alla fall på sätt och vis, nästan, typ, liksom. Se Mathias kommentar.

10 kommentarer:

Mathias sa...

Ursäkta missförståndet, jag var inte helt tydlig.

Moljebka Pvlse kommer inte spela på Fylkingen på lördag. Däremot kommer en duo med namnet Skare att uppträda. Skare består av medlemmar från banden Moljebka Pvlse och Diskrepant. Enligt spelschemat kommer Skare att spela vid 23:45.

Moljebka Pvlse har en inplanerad spelning i januari i Stockholm. Moljebka Pvlse kommer då att uppträda som en duo för första gången.

Karin sa...

Hur var det nu med bandnamn resp alias? ;)

mathias sa...

hehe...

ja, det är ju lite oklart. Å ena sidan så har det ju varit hotellrum bokade åt Mr Pvlse. Å andra sidan så ryktas det att Moljebka Pvlse kommer vara en duo nästa gång de spelar.

Karin sa...

Hmm, nästa gång Moljebka Pvlse spelar är det då verkligen som en duo och inte i själva verket featuring en spännande gäst om än inte så uttalat?

Karin sa...

Lycka till ikväll!

Karin sa...

Hey fresten Mathias, så här står det på Mr Pvlses hemsida: "there are currently no shows planned". Vad är det för duo spelning du har hört ryktas om?

mathias sa...

jag vet inte riktigt :) Moljebka Pvlse är ju lite mystisk av sig.

mathias sa...

tack så mycket. otur att det krockade med annat.

mathias sa...

ja, precis. Moljebka Pvlse hemsidan är inte uppdaterad på ett tag. Det har ju även kommit en ny skiva som det inte finns information om.

Jag har hört att det är en skärm som gått sönder till datorn och att det har blivit lite problem att uppdatera sidan, men att det ska göras så snart som möjligt.

Karin sa...

Hoppas det gick bra i lördags. Antagligen har jag lite trubbel med att spela den 18:e januari. Ska till det där stället där jag pluggar. Vi hörs snart!