söndag, februari 5

Mariakonserten i fredags
...var förstås jättebra. På P4 kan man lyssna på en kort intervju med henne å Sullen Soul live från i fredags em. 14:03-14:30biten är det som gäller. Håkan Steen ger konserten ++++ i Aftonbladet.

Jag uppdaterar: Dan Backman ger Maria en fyra i SvD. Jag förvånas över att han inte vet vad låtarna han beskriver är för några. Antar att han snackar om Dixie Storms och From Our TV Teens to the Tomb. Själv tyckte jag att Absolutely Barking Stars, Barstool Blues, Dixie Storms, Breathe, In the Long Run, Belfry å Backstreets var bäst. Hon gjorde en ovanligt bra version av Life Is Sweet som jag brukar tycka bli för trist. Orange Skies var en juste låt. Kul att hon spelade Has He Got A Friend For Me. Å sen måste jag erkänna, om jag får, att jag aldrig har gillat Don't Toss Us Away.

Glömde säga: Här finns det några bilder.

3 kommentarer:

dinajel sa...

dn var jättesnälla också.

Karin sa...

Jag förstår inte DNs nätversion. Jag lyckas aldrig hitta något där. Finns recensionen där?

dinajel sa...

den verkar inte finnas på nätet. än. men jag har för mej att det var mårten blomqvist som recenserade. han hade faktiskt grym koll på mckee och vilka låtar som var vilka och vilka som hade gjort originalen till dom covers hon gjorde, osv. plus att han tyckte att konserten var väldigt bra.

jag har kvar tidningen nånstans hemma. jag kan ge den till dej vid lämpligt tillfälle (exempelvis om jag hinner hem innan vi ses ikväll).