söndag, maj 21

ESCESCESC
Lordi! Under semin i torsdags hajade jag att Finlands bidrag var roligtroligtbra när de lajvuppträdde. Jag är gladglad att de vann. (Jag tyckte förstås att Frankrike var bäst men visste också hur det skulle gå för dem. Tredjen sist känns nästan som en seger. Ingen nollpoängare i alla fall. Det är tur att La France är direktkvalificerade så att det kommer med någon bra låt till finalen varje år trots publikomröstningen. Tyskland var min favvo nummer två.)

6 kommentarer:

dinajel sa...

tyskland var min favvo nummer två också! efter finland. finland och tyskland var bäst. konstigt. för annars brukar dom ju vara sämst i ESC-sammanhang.

Anonym sa...

Jag vet att vi är så globala nuförtiden, men är det inte lite tråkigt att Tysklands bidrag är skrivet och sjunget av en mänska från Australien?
Jag gillade Irland (förstås), en riktig klassisk irländsk ballad, ingen anpassning till vad som vann förra året där inte.
/Karin P

Karin sa...

Kanske lite trist att de som skriver och framför för olika länder allt oftare inte har ngn anknytning till landet de representerar fast jag tyckte ändå att Tyskland var bra. De var näst bäst. Frankrike, som också alltid är väldigt franska och inte heller anpassar sig efter vad som vann året innan, var ju bäst!
Jag undrar hur många öststatsmonster som kommer att tävla nästa år.

Anonym sa...

Hoppas många från öst eftersom Rumänien var bäst! Frankrike var näst bäst. Konstigt dock att inte Carola vann eftersom det var Gud som hade sagt till henne att hon skulle tävla. Han måste fått problem med priorieteringen i vad som skulle göras den dagen. Jag undrar vad Gud hade sagt till Lordi?

Karin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karin sa...

...i monsterkostym alltså... Visst hade rumänen fyla klädur, men att kalla honom monster var väl att ta i? ;-)

Jag tror att Gud hade ganska bra koll på Lordi eftersom det var "Rock 'n roll angels" som bringade in "that Hard Rock Hallelujah". Han kanske satt å valde mellan Lordi och Carola å några till å så såg han att Lordi var sötast så då valde han ut dem till vinnare?