söndag, mars 11

Lock groove
Moljebka-Mathias och ett antal andra Konsthögskolisar har projektat ihop en vinylsingel. Imorgon, måndag, klockan 19 börjar releasepartyt på Pet Sounds. Les Issambres repar just då i närheten och tittar antagligen förbi lite senare. Mathias mer eller mindre sprutar ur sig skivor just nu, Lurk och Sadalsuud är alldeles nyutgivna.

9 kommentarer:

mathias sa...

ja, det har blivit en del tidiga releaser i år. lurk releasen heter furking och verkar i princip redan ha blivit slutsåld.

på måndag kan man gå till petsound butiken vid 19 och om man är bland de första får man en gratis skiva. sedan är det ett framträdande senare i petsounds barens källare. jag gissar att det är vid 20 eller så.

Karin sa...

Aha, jag som trodde att skivan hette Lurk. Jag missar nog framträdandet också om det är vid 20 men tittar nog förbi efter repandet.

Hedokatt sa...

om du vill veta vad som hände i cityakuten (massa cliffhangers!); mäjjla

mathias sa...

kul att du och stefan var förbi på releasepartajet. schyst bild!

Karin sa...

Tack för igår Mathias! Vi gillade gigget giget a lot! Kändes mycket som ett Mathias-gig. Det gröna ljuset blev kul på bild, ellur hur? Och du är rolig som en liten sudd till höger.

Hedo, var det sista för sässsongen? Jag kom hem så att jag kunde se sluthalvan.

Hedokatt sa...

VAR det?? jag hoppas verkligen inte det. shit det var ju apspännande.

om du hann se sista halvan så hann du se det väsentliga.

Karin sa...

Förhoppningsvis var et inte det. Det var bara just så mycket cliffhangers att det kändes som om det kunde vara ett slutavsnitt. Inte för att det verkar spela någon roll för 3-an. Som jag upplever det så börjar och slutar de sina ER-"säsonger" typ när som helst i de riktiga.

Hedokatt sa...

kolla! det är cityakuten imorgon också! wiiiii! http://www.tv3.se/index.php?option=com_content&task=view&id=9374&timetableid=1169903

Hedokatt sa...

här får du en fungerande länk; http://tinyurl.com/27eh4c