onsdag, mars 14

Nalen 17:e maj!
Biljetterna släpps torsdag 15/3 Biljetter till konserten kostar 270 kr inkl bokningsavgift, säljs via Ticnet, www.ticnet.se, ATG-ombud samt på Pet Sounds/Skånegatan och på Recordhunter/St Eriksgatan.

8 kommentarer:

Anonym sa...

tror att det var så här...Maria sjöng He could never be you med Heartbreakers till Benmont, som svarade med att skriva låten aA good heart som Fergal sjöng in som svar...har jag för mig...
Hörde ryktas att Maria ska spela på festival i Sverige i sommar...akustiskt med körtjej bara...

Anonym sa...

Eller...så det blir mer rätt...Låten som Fergal Sharkey sjöng och som var Benmont Tench´s svar till Maria heter "More Love"(than a heart can hold) och kom ut på Virgin Records 1988.

ciao!

Karin sa...

Aha, nu är jag med. tänkte just börja fråga om det verkligen inte var MM som skrev a good heart. :)

Hedokatt sa...

vet du vad JAG hittade på Konsum igår? MANDARINER! ekologiska färska riktiga mandariner! goda var de också :)

Anonym sa...

Blandar vi inte ihop saker och ting lite nu? Never Be You är skriven av Tom Petty och Benmont Tench. Den sjöng Maria in för soundtracket till filmen Streets Of Fire. A Good Heart är skriven av Maria och det finns en demoinspelning från 1984 där hon framför låten. När det gäller More Love (Than A Heart Can Hold) så undrar jag om ni inte är låten More Than A Heart Can Hold som Maria skrev tillsammans med Bruce Brody....

Apropå ryktet så är det mer än ett rykte eftersom Peace And Love - festivalen redan för en vecka sedan bekräftade att de har bokat Maria. Sen om det blir med band eller bara med Susan Otten återstår att se.

Dessutom spelar Maria i Malmö 13 maj och i Göteborg 14 maj.

Karin sa...

Hej anonymisar! Är du en anonym person som blandat ihop grejerna för dig själv eller är ni flera stycken som blandat ihop och icke blandat ihop sakerna. Det är det jag undrar mest.

Hedo, mandariner!! Inte illa. Var det mycket kärnor? Fresten måste du återberätta senaste ER-avsnittet för mig. Jag är i Borås och har inte tillgång till 3:an och glömde att spela in.

Hedokatt sa...

Det var en del kärnor i dem, men inte så det störde. Jag ska nog köpa lite mer mandariner imon. Mandarinermandarinermandariner!

ER: prästen från kyrkan där Pratt delade ut medicinerna betalade borgen för honom så han blev släppt ur häktet.
Det visade sig att Meg hade tagit en överdos och alkohol och gett sig ut att köra bil med dottern Sarah. Den där killen hon bodde ihop med som nu är tillsammans med Neela + Neela åkte till platsen och larmade ambulans, men Meg dog. Det sista hon sa åt killen var "Sarah.. she's yours".
Hela Sams lägenhet brann upp. Alex och mormodern fick lättare rökskador. Hennes granne fick väldigt allvarliga brännskador, men verkar klara sig. Alex vägrar prata om det som hände.
Mr Ames kidnappar Luka under vapenhot och tvingar honom att göra illa sin egen hand. Det slutar med att mr Ames dör, men om han skjuter sig själv eller om det var SWAT-teamet som Abby tillkallat framgick inte riktigt.

Det var nog allt, tror jag. Ganska mycket m a o! Vad är det för sätt att åka till Borås precis när det blir asspännande? ;) och BORÅS av alla ställen.. jag var där en gång, det räckte.
ER fortsätter nästa vecka igen, är du hemma då?

Karin sa...

Är hemma, kanske inte framför tv:n men ska spela in så att jag är säker på att inte missa.