måndag, maj 26

Paris
På fredag drar jag till Paris och hängar around i tre dagar. Jag kommer att bo på Hotel Saint-James & Albany och jag ska kolla in Centre Pompidou för det ar jag inte gjort förut. I övrigt kanske får jag välan hänga på kaféer? Eller vad gör man i Paris?

4 kommentarer:

larsekorre sa...

Paris= Titta på tennis förståsss!!

Anonym sa...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Ska du dit? Å så har du inte sagt något??? Kan du köpa en sak till mig....om du hinner.... alzo en film, gissa vilken... please please please?
/DA
PS
BTW, nice hotel!

Karin sa...

Lasse, right att jag inte tänkte på det. Få se om det blir av. Jag ska bara vara där tre dagar och två nätter så re kanske kan bli tight. Vet inte hur långt det är till Roland Garros heller. Har dock kollat upp att de säljer biljetter till platser där de som köpt dem inte dykt upp rätt så billigt, 10-30 euro tror jag det var. Kan kanske vara ngt.

DA, sure om jag bara kunde komma på vilken film du menar. Det är väl inte den där "Två dagar..." Den är väl rätt amerikansk eller på inglish, eller har jag fel? Vilken vilken vilken? Vad är det för film jag glömt bort att du pratat om?

Anonym sa...

Heeelt otroligt att du har glömt bort det!

http://video.m21editions.com/vpodfest21_bruno/465872/flash/videoPlayer

Bienvenue chez les ch’tis alzo! Det finns en stor Virgin records affär eller nåt på Champs Elysées (men bara om du har vägarna förbi)så där bör de ha den. Återkommer med mera info.
/DA