onsdag, juni 18

Jidder om Top Gun och längd
Var inne på IMDB för att kolla hur mycket längre än Tom Cruise Kelly McGillis är (8 cm) eftersom man hajar att hon är längre än honom trots att han får stå på någon sån där Hollywoodlåda och blicka ned på na när de ska kyssas i Top Gun som går på Tv4+ just just nu. Oh well, enligt IMDB är Tom Cruise hela 170 cm. Jag trodde att han var kort, alltså riktigt kort. Typ som jag. (Kelly McGillis är inte kort.)

7 kommentarer:

Nuckolas sa...

Och Dustin Hoffman är tydligen oxå 1,70, trodde han var kortare än så. Där ser man ...

Nuckolas sa...

Och John Cleese är 1.96 men Jason Alexander är bara 1.65 ... hmm, interesting, I think I'm on to something here ... nej, det var inget för Richard E. Grant är ju hela 1.88.

Anonym sa...

Själv blev jag nöjd när jag sökte i IMDB efter titeln på filmen jag fick CD:n från. Man kunde söka på plotbeskrivningen så jag klämde dit dublin love och music och genast fick jag svaret Once. Så ska ett söksystem se ut!
/Karin P

Hedokatt sa...

Jag hade för mig att Mel Gibson var kort också, men han var ju en hel centimeter längre än jag (vilket gör honom 175 cm lång) så jag hade tydligen fel.

Karin sa...

Tacka vet jag Prince. Han är fortfarande kortare än vad jag är när jag kollar IMDB: 1,57. Michael J Fox (1,64) är också fortfarande en kortis efter det att man slagit i facit.

Karin sa...

...dessutom fyller de år på var sin sida om mig.

larsekorre sa...

DU E GEANT INTELLECTUELLE JU!!!!!!
(1.72 Ö,H e jag)