fredag, maj 22

Folklore of Mine har fått sig en ny recension i Nordische Musik. Jag kan inte tyska och av den här recensionen förstår jag nära nog inte ett jota annat än att recensenten antagligen gillar skivan. Försökte t o m babelfisha men fick bara en ordgröt som svar. Hjulp mjej!

Recensionen: http://www.nordische-musik.de/2683-Les-Issambres

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tja, ni har gjort ett mästerverk t.ex.
Det börjar typ så här:
Ett brev till ett brustet hjärta. Kanske borde vi skriva det till oss själva, sen kommer det något om ett stort okänsligt monster som trampar över våra känslor. Letter to a broken heart är ett mästerverk i känslighet och tapperhet i tider av känslomässiga katastrofer. Sådana musiker måste man älska enbart av detta skäl.

Ni har fin broder-syster-växelsång i bästa slow-folk-tradition med äkta känslor. Traumatiska och burleska erfarenheter. När det behövs med understöd av en enkel (eller är det simpel) blockflöjt. Man måste helt enkelt le. Och sjunga med. Men inte för högt så att du fortfarande kan höra.
/Karin P m. lite h.a. Google

Karin sa...

Groovy! Undrar lite över det där monstret. Stefan är väldigt förtjust i monsterfilmer. Kanske är det ett monster från en sån film som har vandrat in i vår skiva.