söndag, oktober 30

Bloggforum3
Jag har anmält mig till Bloggforum3 nu om det är någon som undrar. Jag syns i detta nu ännu inte i posten över anmälda människor men jag antar jag kommer att synas där förr eller senare. Själv undrar jag lite om Dinajel någonsin tänker gå på något sådant?

14 kommentarer:

dinajel sa...

ööh. vill du ha sällsis dit eller? :)

Karin sa...

precis!

dinajel sa...

hm. jag är inte så intresserad av bloggande på en mer övergripande officiell nivå. jag skriver mer blogg när det hänt nåt lite roligt och bara för mina vänner. jag är ju inte som såna där moderatjeppar som vill basunera ut sina psykopatåsikter för hela allmänheten. och jag tänker att alla på bloggforumofficiellagrejsimojsgrejer kanske är såna där officiell/allmän-blogg-personer som skriver för alla (typ mongo-virtanen och mongo-ebba von sydow, etc.) för att dom inte fick tillräcklig uppmärksamhet när dom var barn.

men jag har väl fel som vanligt. är det kul på bloggforum? jag känner inte att jag är en så engagerad bloggare.

Karin sa...

:) jag är ju inte heller en engagerad bloggare och jag bloggar ju mest jenkligen för att göra reklam för mina teatrar och musikar och lite socialt å så där. men vahetere det är erkaperka och din granne som arrar grejen...

Karin sa...

nääääää, jag ska ju försöka göra saker för att jag vill och inte för att jag tror att andra kanske tycker att jag ska göra grejerna. den 19:e det är ju mitt i filmfestivalen. klart jag inte kan gå på bloggforum då. dessutom är det bara tio dagar innan les issambres åker till madrid så jag kommer ju att behöva repa också. och erka vet nog att jag tycker att han är kool även om jag inte går på blirgforumet och jag kanske kan titta in på elverket efteråt och byta skivor med mats och hänga lite... jag måste nog avanmäla mig då ra.

dinajel sa...

jaså jaha. då är jag med. ja, jag menar att du och jag är privatbloggare = den bra sorten. nu vet jag inte om erkaperka och grannen är moderater som inte fick uppmärksamhet som barn, men det är ju mycket möjligt. det skulle ju stärka min tes isf.

vahettere, du behöver inte avanmäla dej för min skull, hörrö. :P

nu kommer snart mejl igen (fast det kanske du märker innan du läser det här.)

Karin sa...

hey yo, jag visste inte att du var aktivt emot moderater. jag är ju, äs yo no, ganska opartipolitisk och jag har verkligen inte något mer emot moderater än sossejeppar eller centerjeppar eller dylikt. jag tror att din test är totalt felaktig och jag tror att jag vet att erka inte är moderat och jag förstår inte varför du drar in partipolitik i det här. brukar du ofta göra det? brukar jag blunda med öronen då? å du, drar man nästan som likhetstecken mellan moderat å psykopat så är man ute på väldigt hal is, ju.

å bloggforum är nog inte så mycket för expressen- å aftisbloggarna utan mer för seriösa blirgers som perkaerk m fl. du kanske borde gå så ru hajar.

jag avanmäler mig inte (om jag gör det) pga av dig utan för att jag inte jenkligen hinner gå och för att jag kanske inte har det riktiga intresset som man ska ha.

vi ses snart ju! löv yo!

dinajel sa...

haha. du är bra rolig du.

jag är inte aktivt emot sådär jättemycket (förutom spindlar, vidbrända kastruller och råa lökringar i hambisar). jag tycker bara om att skriva provocerande kommentarer i andras blirgar ju.

ja, när ses vi? snaaaart! jaaaa!

Anonym sa...

Ursäkta en utsocknes okunskap men vad är elverket? Nåt uteställe vi ska till efter forumet? Synd om du inte kommer, men musikkarriären går förstås före. :)

/Mats - Klocklös

Karin sa...

Mm, eller filmfestivalen :)
Jag tror att det är tänkt att man ska kunna gå till Elverket efter blirgforumet och dricka öl. Elverket är en av Dramatens scener. Det är också en restaurangåbar där man kan få plats med stora sällskap. När Elverket öppnade, för x antal år sedan, var de kända för att ha bra och lite cool mat med udda kombinationer. Jag vet inte hur det är med det nu för tiden.

Anonym sa...

Det låter perfekt! Förra året var det jäkligt trångt på puben vi hamnade på. Minns inte vad den hette. Cool mat med udda kombinationer, det låter lite grand som bloggare; coola och lite udda. :)

/Mats

Erik Stattin sa...

Jag kollar in här lite sent.

Klart ni ska gå på blirgforum (nu det officiella namnet)! Men ni kommer att gå därifrån som moderater. Kidding! Ingen politik där.

Vem är granne med vem?

dinajel sa...

undrar om jag kommer bli internetkändis nu tack vare din blirg, käjrin. och tack vare att jag har en så känd blirg-granne, haha.

jag vill bli lika internetkänd som agnes!

Karin sa...

Popjunk å Dinajel, minsann.