onsdag, december 21

Les Issambres-recensioner
it's a trap tycker att vi kunde ha strukit en del spår och gjort en EP.
I Groove (hela senast numret som pdf) får vi en fin recension!
Uppdatering: Och en till 4/5 i Joyzine.se! (Här är den förra.)
Roligtroligtroligt!!! ...och nu ska jag skriva lite på min hemtenta...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ni har blivit resenserade på metica också! www.metica.se

Karin sa...

Well, you Anonymous you, jag hade liksom tänkt förtränga den där sågningen tills jag hade självförtroende nog att rapportera om den. Vi får väl säga att jag har det nu då ra. Kolla in metica.se om ni vill läsa en sågning. Det otighta tamburinspelet står jag för...

Hej alla ni andra antagligen inte så många som kanske kollar in min blogg nu under julånyår. Jag försöker koncentrera mig på att skriva lite hemtentor men jag kommer nog att uppdatera någon dag om inte allt för länge. Det har ju hänt spännande saker i världen som omvandlats till länkar som jag behöver logga hära, t ex har det ju hänt intressanta schlagersaker sedan sist.

steven sa...

Jag lyssnade på Santa Fe och råkade ha tryckt igång flera stycken spelare samtidigt, jag tog fram ett tjusigt litet program som en piratkompis bjöd mig på som spelar in det som datorn spelar upp. Väldigt praktiskt om man vill sno radio mm från intranet. Hursomhelst, jag skickade till dig med en ditlagd wah wah på slutet. Mest för att säga att låten fastnat på mitt huvet.

Karin sa...

Hej Tack Kul Steven! :-)

steven sa...

Ja, tja, inte direkt det varmaste gödslet på remixarnas högaffel. Men det den saknar i finesse vinner den istället i slackness. Det är som sagt i stort sett en oavsiktlig förändring. Jag föreställer mig att om jag vore flitig skulle flöjten haka fast i sig själv i någon slags avig harmoni och tamburinen hitta ett nytt sväng efter några rundor så att det resulterade i en ny extas.

Säg till om du är nyfiken.

Karin sa...

Klart jag är nyfiken! Kolla in min kontaktinformation i vänstermarginalen...